Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Centrul de Echitatie si balta piscicola de la Herneacova


Localitatea Herneacova se dezvolta tot mai mult in ultimul timp datorita unor atractii turistice si unor locuri minunate de relaxare, localitatea se afla la 10 km in partea de nord orasului Recas, jud. Timis, aici a fost amenajat de catre un om de afaceri un lac artificial unde turistii se pot relaxa la o partida de pescuit, lacul se intinde pe o suprafata de 12 hectare si o adancime de aproximativ 3 m, populat cu 15 t de peste crap, caras, somn, stiuca, salau si amur. Omul de afaceri timisorean a mai amenajat in acest loc cel mai modern centru de agrement si echitatie din partea de vest a tarii.

Program pescuit: de Luni pana Duminica intre orele 07:00 - 19:00 - taxa 15 Lei intrarea / zi
Somn si salau 25 lei/kg
Crap 15 ron/kg
Caras la liber

Centrul de Echitatie Herneacova te invita sa inveti sa calaresti in cel mai frumos manej din Regiunea de Vest a tarii. Orele se predau atat individual cat si in grup organizat. Pentru a evita orice potential pericol, instructorii au ales pentru orele de curs, cai blanzi si educati.

Accesul cu masina se face pe DN 6 Lugoj - Timisoara pana in localitatea Remetea Mare, apoi stanga pe DC 62, iar in centru localitatii dreapta spre lac.


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu