29 apr. 2013

Rezervatia de ursi LiBEARty Zarnesti

Rezervatia de ursi LiBEARty Zarnesti

Vezi si:

    Rezervatia LiBEARty a fost infiintata in anul 2005, deschisa pentru public in 2008, situata in padure la 2 km de orasul Zarnesti pe drumul national 73A, se intinde pe o suprafata de 69 hectare, prima rezervatie naturala pentru ursii captivi din Romania.
     Proiectul a costat 1.5 mil $, bani obtinuti din donatii din intreaga lume de la iubitorii de animale. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 69 hectare cu paduri luxuriante,paraie si iazuri, piscine amenajate, la poalele Muntilor Carpatilor  in apropierea municipiului Brasov. Rezervatia numara pana in momentul de fata 72 de ursi.
     Rezervatia LiBEARty se poate vizita numai impreuna cu un ghid ( grupul trebuie sa fie de minim 10 persoane ). In perioada iernii se poate vizita numai Sambata si Duminica in tre orele 11:00 - 13:00, pretul biletului pentru adulti este de 25 lei si pentru copii 5 lei.

Ursul brun european este o specie strict protejata.
71 de urşi bruni europeni şi un urs negru asiatic.
Majoritatea ursilor au fost salvati de la o viata mizerabila din custi minuscule, fiecare urs are propria poveste dramatica.

Rezervatia de ursi LiBEARty Zarnesti - Reportaj Video


sursa foto : www.ampbears.ro

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: